Nieuws

 

LogoShineVakantieweken 2022 gepland!!! (2 februari 2022)

In 2022 hebben we weer 2 vakantieweken ingepland.

Dit zijn week 18 (2 t/m 7 mei) en in week 43 (24 t/m 29 oktober).

Wij hopen dan weer veel gezinnen een geweldige week te bezorgen! 

  

 

 


 

Leo club ZwolleLeo Club Zwolle steunt Happy Holiday!!!  ( 12 oktober 2021)Blonde Leo

Het bestuur van onze stichting is uitgenodigd door Leo Club Zwolle. Wij zijn door hen uitgekozen als goed doel waar de opbrengst van hun 2e Leoktoberfest naar toe gaat. Wilt u deze heerlijke avond bijwonen? Kijk op https://www.leoclubzwolle.nl/event/leoktoberfest-2021/ voor alle info. Wij willen natuurlijk de Leo Club Zwolle heel hartelijk bedanken voor hun steun!

 

  

 

 

 

 

 

 

 


 

LogoShineVakantieweek oktober 2021 gaat door!!! (3 mei 2021)

Na het niet doorgaan van 3 vakantieweken (in 2020 en mei 2021) mogen wij het van de daken schreeuwen:

De vakantieweek van oktober 2021 gaat door!!!

We hopen dan weer gezinnen te mogen begroeten en een een onvergetelijke week te bezorgen. 

 

  

 

 


LogoShineWebsite bijgewerkt met de benodigde (financiële) verslagen (3 augustus 2020)

Op onze website zijn de voor de ANBI en het CBF verplichte documenten toegevoegd. Deze documenten bieden voor een ieder een helder inzicht en een verantwoording van het bestuur over het afgelopen jaar 2019. Wegens de Coronacrisis heeft dit veel langer geduurd dan normaal gebruikelijk is. Onze excuses daarvoor.

 

 

 

 

 


LogoShineEndemolShine maakt nieuwe versie promotiefilm (14 november 2019)

Endemol Shine heeft een nieuwe versie gemaakt van de promotiefilm voor onze stichting. Wij bedanken ze enorm voor deze nieuwe versie!

Bekijk hem op onze homepage...

 

 

 

 

 


  

logo roparunHappy Holiday kan opnieuw rekenen op Stichting Roparun! (14 november 2019)

We hebben weer zeer goed nieuws mogen ontvangen van de Stichting Roparun. Zij sponsoren in 2020 weeer vele gezinnen om te kunnen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Daar zijn we natuurlijk superblij mee! 

Over Roparun: De Roparun is een estafetteloop met startlocaties in Parijs en Hamburg en een gezamenlijke finish in Rotterdam. Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die dus ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen oftewel meer dan anderhalve marathon(!). Naast de sportieve inspanning, moet er ook een inspanning geleverd worden om geld op te halen voor het doel. Teams doen dit door het organiseren van allerlei acties. Denk hierbij aan het inpakken van boodschappen, het wassen van auto’s, het houden van collectes en het zoeken naar sponsors. Ook zijn de leden van een team verplicht Roparun loten te verkopen waarvan de opbrengst ten goede komt aan het doel.

Het geld wat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

De 29e editie van Roparun zal plaatsvinden in het Pinksterweekend van 30 mei tot en met 1 juni. Op zaterdag 30 mei staan de starts gepland in Parijs en Bremen, vervolgens zal de halve Roparun starten op 31 mei in Almelo. Deelnemers die starten in Almelo zullen de helft van de route afleggen van de teams die vanuit Bremen zijn gestart. Alle teams finishen gezamenlijk in Rotterdam op tweede Pinksterdag, maandag 1 juni.

 Voor meer informatie zie de website https://www.roparun.nl/


ChequeRaboRabobank Noord Veluwe steunt Happy Holiday!!! (24 oktober 2019)

Gisteren werden we verrast door Hein van Enk van Rabobank Noord Veluwe die een cheque kwam aanbieden aan Happy Holiday van maar liefst €7.500,00.

Een van de kinderen, Roman, die op vakantie was via stichting Happy Holiday in Vakantiehotel IJsselvliedt, nam de cheque in ontvangst en zette er gelijk zijn handtekening op.

Happy Holiday wil iedereen van Rabobank Noord Veluwe bedanken voor deze schitterende bijdrage.

Hiermee kunnen we weer een aantal gezinnen blij maken met een welverdiende vakantie. 


 

ChequeRaboSpar Hoefnagel te Ens Veluwe steunt Happy Holiday!!! (24 oktober 2019)

Spar Hoefnagel steunt Happy Holiday!

Met een statiegeldactie heeft eigenaar Wiechert Hoefnagel een mooi bedrag van € 50,- bijeen gebracht. Wiechert draagt goede doelen een warm hart toe.

Voor dit bedrag hebben we leuke spullen aan kunnen schaffen voor de kinderactiviteiten volgende week. Zo zie je maar dat ook kleine bijdragen enorm welkom zijn! Stichting Happy Holiday is hier enorm dankbaar voor!

Normaal maken we geen reclame maar bij deze: doe je boodschappen bij Spar Hoefnagel! 

 


Steun Happy Holiday via Sponsorkliks!!! (14 november 2019)

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw vereniging/stichting, zonder dat het jou een cent extra kost!logo sponsorkliks

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en jouw sponsordoel ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw sponsordoel. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je jouw vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van jouw club. Voor jou een kleine moeite, voor jouw vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die jouw club een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging of stichting. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw vereniging hier direct van!


 

CBF

 

Happy Holiday erkend goed doel van het CBF!!! (1 juli 2019)

Stichting Happy Holiday werkt alleen maar met vrijwilligers, bestaande uit artsen, verpleegkundigen, zorgvrijwilligers en een recreatieteam. De stichting heeft geen beroepskrachten in dienst en het bestuur geniet geen inkomen. Iedereen is vrijwilliger. De door het land verspreide ambassadeurs van Happy Holiday genereren samen met het bestuur de jaarlijkse inkomsten. Deze bestaan uit bv. statiegeldacties, staan op een beurs of markt. Of ze kloppen aan bij bedrijven en fondsen om daar de stichting meer bekendheid te geven. Deze bekendheid heeft pas geleden een extra stimulans gekregen doordat het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) Happy Holiday heeft erkent als goed doel in de hoogste categorie A.

Wat is de Erkenning?

De Erkenning is het keurmerk voor goede doelen dat door het CBF, Toezichthouder Goede doelen wordt uitgegeven. Alleen goede doelen die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen de Erkenning krijgen. Zo kun je ervan uitgaan dat Erkende Goede Doelen daadwerkelijk bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met elke euro, verantwoording afleggen en zich onafhankelijk laten controleren. Het CBF zegt dan ook; “Geef gerust”. Je kunt ervan uitgaand dat deze donatie goed wordt besteed. Zie voor de betekenis van de erkenning van het CBF ook de volgende links: Geef gerust, website CBF, CBF op Wikipedia.

Natuurlijk zijn we als stichting SUPERBLIJ met deze erkenning en we kunnen iedereen met overtuiging zeggen: GEEF GERUST!!!

 


IMG 1897

Nieuw bestuur vergadert op IJsselvliedt (17 mei 2019)

Voor het eerst heeft het Bestuur van de stichting Happy Holiday vergadert in de nieuwe samenstelling die sinds 1-1-2019 geldt.

Besproken werden onder meer de financiën, de taakverdeling, het behouden van de ANBI-status en het verwerven van het CBF keurmerk en natuurlijk de afgelopen vakantieweek en de toekomstige vakantieweken.

Het nieuwe bestuur bstaat uit:

Onder van links naar rechts:
Thijs Joosten (penningmeester), Patty Noorbeek (secretaris), Ginette Wieggerink (vrijwilligers/ gasten) 

Boven van links naar rechts:
John Grutters (voorzitter), Johan Boer (fondsenwerving), Herman Bosch (websites en PR), Peter Masselink (ouders/ PR)

Natuurlijk heten we de nieuwe bestuursleden Thijs en Peter van harte welkom.

Het betekent wel dat we afscheid hebben moeten nemen van onze oud-bestuursleden Henk Tenthof van Noorden en Evert Remmerswaal. Wij bedanken hen natuurlijk voor hun inzet de afgelopen jaren.

 


Rotaryclub Oldebroek Elburg verrast Happy Holiday met mooi bedrag (11 april 2019)facebook 1558354767185

Vandaag werden we door Rotary Club Oldebroek Elburg, blij verrast met een donatie van €1000,00.

Tijdens een speciaal diner bij Coelehage in Wezep werd deze in ontvangst genomen door Ginette Wieggerink, manager van Vakantiehotel IJsselvliedt en bestuurslid van Happy Holiday en Cornelia van der Vis assistent Manager op IJsselvliedt.

Ginette heeft in haar woordje de Rotary bedankt en uitgelegd wat deze bijdrage betekend voor het werk en doelstelling van onze club.

Wij willen de Rotary Club Oldebroek Elburg via deze weg nogmaals bedanken voor deze prachtige donatie!

 

 

 

 

 

 


Kerststallententoonstelling 2018, overhandiging netto opbrengst aan Happy Holiday (0 maart 2019)

De Kerststallententoonstelling 2018 in de Sint Ansfriduskerk is weer afgelopen.

Het was een mooie, drukbezochte tentoonstelling. Veel dank aan bezoekers, koren, vrijwilligers, verzamelaars en allen die op een of andere wijze hebben geholpen of meegedaan. Samen hebben we er een succes van gemaakt. 

Op zondag 10 maart 2019 aansluitend aan de viering van 11.00 uur is de netto opbrengst overhandigd aan de Stichting Happy Holiday.

We kijken alvast vooruit naar de tentoonstelling 2019.

Wilt u meewerken als vrijwilliger bij de tentoonstelling in 2019? U bent van harte welkom. Vooral extra surveillanten (houden toezicht in de kerk en beantwoorden vragen tijdens de openingsuren) en vrijwilligers voor de Herberg (zorgen voor de inwendige mens) zijn zeer welkom. Als u een e-mail stuurt naar Karin de Wit-Olthoff, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., neemt zij contact met u op.

De netto opbrengst, te zien op de foto, was € 8.671,55. Een fantastisch bedrag! Wij willen dan ook iedereen bedanken die heeft meegwerkt aan de tentoonstelling en die deze donatie hebben mogelijk gemaakt!

 

 


46517506 943840592475615 4146611235741237248 n

Kerststallententoonstelling (21 november 2017)

Zoals hieronder al aangegeven zijn wij opnieuw het goede doel van de jaarlijkse Kerststallententoonstelling in de St. Ansfriduskerk in Amersfoort.

Al ruim 30 jaar wordt elk jaar in december in de Sint Ansfriduskerk een tentoonstelling georganiseerd van kerststallen en kerstgroepen uit de hele wereld. Ooit is de voormalige pastoor van de Sint Ansfriduskerk, pastoor Schuurmans gestart met het tentoonstellen van zijn eigen kerstgroep in de zaal naast de kerk. Later kwamen daar kerstgroepen van parochianen bij. Toen het er teveel werden voor de zaal, is de tentoonstelling verplaatst naar de kerk. Pastoor Schuurmans verzamelde zelf Santons, kerstbeelden uit Frankrijk. Deze kerstgroep heeft hij geschonken aan de Sint Ansfriduskerk en daar wordt hij elke kerststallententoonstelling in een veranderend decor neergezet.

Nu bestaat de tentoonstelling jaarlijks uit meer dan 250 kerstgroepen afkomstig uit meer dan 60 landen. Er is een grote variëteit aan gebruikte materialen, hoogte en aankleding van de beelden.

De tentoonstelling wordt belangeloos muzikaal opgeluisterd door een groot aantal koren. En als het u teveel is om alles achter elkaar te bekijken, kunt u tussentijds even pauzeren in de Herberg waar u kunt genieten van een heerlijk kopje koffie of thee en diverse versnaperingen. Zo maakt u er een heerlijk dagje uit van!

 


 

Stichting Roparun sponsort Happy Holiday opnieuw! (2 oktober 2018)roparun

We hebben weer zeer goed nieuws mogen ontvangen van de Stichting Roparun. Zij sponsoren in 2019 weeer vele gezinnen om te kunnen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Daar zijn we natuurlijk superblij mee! 

Over Roparun: De Roparun is een estafetteloop met startlocaties in Parijs en Hamburg en een gezamenlijke finish in Rotterdam. Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die dus ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen oftewel meer dan anderhalve marathon(!). Naast de sportieve inspanning, moet er ook een inspanning geleverd worden om geld op te halen voor het doel. Teams doen dit door het organiseren van allerlei acties. Denk hierbij aan het inpakken van boodschappen, het wassen van auto’s, het houden van collectes en het zoeken naar sponsors. Ook zijn de leden van een team verplicht Roparun loten te verkopen waarvan de opbrengst ten goede komt aan het doel.

Het geld wat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

De Roparun vindt in 2019 plaats van 8 t/m 10 juni.

 Voor meer informatie zie de website https://www.roparun.nl/


logo

Happy Holiday gekozen als Goed Doel Kerststallententoonstelling 2018 (10 april 2018)

Op 10 april kregen wij bericht van Karin de Wit, secretaris van de commissie Kerststallententoonstelling Sint Ansfriduskerk Amersfoort, dat wij voor 2018 zijn geselecteerd als het goede doel van deze tentoonstelling in 2018!


Al ruim 30 jaar wordt elk jaar in december in de Sint Ansfriduskerk een tentoonstelling georganiseerd van kerststallen en kerstgroepen uit de hele wereld. Ooit is de voormalige pastoor van de Sint Ansfriduskerk, pastoor Schuurmans gestart met het tentoonstellen van zijn eigen kerstgroep in de zaal naast de kerk. Later kwamen daar kerstgroepen van parochianen bij. Toen het er teveel werden voor de zaal, is de tentoonstelling verplaatst naar de kerk. Pastoor Schuurmans verzamelde zelf Santons, kerstbeelden uit Frankrijk. Deze kerstgroep heeft hij geschonken aan de Sint Ansfriduskerk en daar wordt hij elke kerststallententoonstelling in een veranderend decor neergezet.

Nu bestaat de tentoonstelling jaarlijks uit meer dan 250 kerstgroepen afkomstig uit meer dan 60 landen. Er is een grote variëteit aan gebruikte materialen, hoogte en aankleding van de beelden.

Zodra we meer weten betreffende de openingstijden van deze tentoonstelling zullen we dat weergeven op onze homepage en op onze social media. Of hou de site van de Sint Ansfriduskerk in de gaten:  https://www.sintansfridus.nl/evenementen/kerststallententoonstelling/.

Wij zijn natuurlijk enorm blij dat we geselecteerd zijn en hopen dat vele, vele mensen de tentoonstelling zullen bezoeken. Het is echt de moeite waard!


Happy Holiday zoekt gezinnen (28 mrt 2018)roparun

KUNT U ONS HELPEN AAN GEZINNEN DIE HET VERDIENEN OM BIJ HAPPY HOLIDAY OP VAKANTIE TE GAAN??!! WE HEBBEN NOG PLAATSEN VRIJ !!
In het voorjaar (30 apr. t/m 5 mei) en in het najaar (22 t/m 27 okt.) organiseert Happy Holiday in hotel IJsselvliedt weer gezinsweken voor gezinnen waarvan een, of meerdere, gezinsleden ziek zijn. WEET U GEZINNEN die hiervoor in aanmerking komen. Of zit u als gezin zelf in deze situatie. En denkt u dit zal voor ons een uitkomst zijn. Meld u dan aan, of geeft ons tips.

Voor meer informatie, kijk op www.stichtinghappyholiday.nl. 

Of mail, of bel even. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Telefoon 038-3761218/077-4652211.

 

 


 

2016 05 04 12.39.36

DE STEUN VANUIT DE SAMENLEVING

Steeds meer mensen, bedrijven en instellingen voelen met ons mee. Delen ons doel en willen ons steunen. Wilt U ons ook steunen als bedrijf, fonds of instelling. Naam dan gerust contact met op ons op. Wij komen graag persoonlijk ons verhaal vertellen.

Adres Stichting Happy Holiday
Stationsweg 78
8091 AE Wezep
038 376 36 97
077 465 22 11

Mailen Kan natuurlijk ook:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

 


Stichting Roparun sponsort Happy Holiday (6 febr. 2017)roparun

Op 6 februari kregen wij bericht van de Stichting Roparun dat zij dit jaar een behoorlijk aantal gezinnen sponsort om te genieten  van een van een welverdiende vakantie op Hotel IJsselvliedt te Wezep. Voor deze gezinnen is het anders niet mogelijk om op  vakantie te gaan.

 Over Roparun: De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij  mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. ook wel een  avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al die jaren is: "Leven toevoegen aan de dagen, waar  vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".De Roparun vindt dit jaar plaats van 3 t/m 5 juni 2017.

 Voor meer informatie zie de website https://www.roparun.nl/


 

 

 

 

 

roparun LogoShine LogoVrienden logo inveiligehanden anbiCBF ERKEND FC