Stichting Roparun sponsort Happy Holiday opnieuw! (2 oktober 2018)roparun

We hebben weer zeer goed nieuws mogen ontvangen van de Stichting Roparun. Zij sponsoren in 2019 weeer vele gezinnen om te kunnen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Daar zijn we natuurlijk superblij mee!

Over Roparun: De Roparun is een estafetteloop met startlocaties in Parijs en Hamburg en een gezamenlijke finish in Rotterdam. Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die dus ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen oftewel meer dan anderhalve marathon(!). Naast de sportieve inspanning, moet er ook een inspanning geleverd worden om geld op te halen voor het doel. Teams doen dit door het organiseren van allerlei acties. Denk hierbij aan het inpakken van boodschappen, het wassen van auto’s, het houden van collectes en het zoeken naar sponsors. Ook zijn de leden van een team verplicht Roparun loten te verkopen waarvan de opbrengst ten goede komt aan het doel.

Het geld wat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

De Roparun vindt in 2019 plaats van 8 t/m 10 juni.

Voor meer informatie zie de website https://www.roparun.nl/

logo

Happy Holiday gekozen als Goed Doel Kerststallententoonstelling 2018 (10 april 2018)

Op 10 april kregen wij bericht van Karin de Wit, secretaris van de commissie Kerststallententoonstelling Sint Ansfriduskerk Amersfoort, dat wij voor 2018 zijn geselecteerd als het goede doel van deze tentoonstelling in 2018!

Al ruim 30 jaar wordt elk jaar in december in de Sint Ansfriduskerk een tentoonstelling georganiseerd van kerststallen en kerstgroepen uit de hele wereld. Ooit is de voormalige pastoor van de Sint Ansfriduskerk, pastoor Schuurmans gestart met het tentoonstellen van zijn eigen kerstgroep in de zaal naast de kerk. Later kwamen daar kerstgroepen van parochianen bij. Toen het er teveel werden voor de zaal, is de tentoonstelling verplaatst naar de kerk. Pastoor Schuurmans verzamelde zelf Santons, kerstbeelden uit Frankrijk. Deze kerstgroep heeft hij geschonken aan de Sint Ansfriduskerk en daar wordt hij elke kerststallententoonstelling in een veranderend decor neergezet.

Nu bestaat de tentoonstelling jaarlijks uit meer dan 250 kerstgroepen afkomstig uit meer dan 60 landen. Er is een grote variëteit aan gebruikte materialen, hoogte en aankleding van de beelden.

Zodra we meer weten betreffende de openingstijden van deze tentoonstelling zullen we dat weergeven op onze homepage en op onze social media. Of hou de site van de Sint Ansfriduskerk in de gaten:  https://www.sintansfridus.nl/evenementen/kerststallententoonstelling/.

Wij zijn natuurlijk enorm blij dat we geselecteerd zijn en hopen dat vele, vele mensen de tentoonstelling zullen bezoeken. Het is echt de moeite waard!

Happy Holiday zoekt gezinnen (28 mrt 2018)roparun

KUNT U ONS HELPEN AAN GEZINNEN DIE HET VERDIENEN OM BIJ HAPPY HOLIDAY OP VAKANTIE TE GAAN??!! WE HEBBEN NOG PLAATSEN VRIJ !!
In het voorjaar (30 apr. t/m 5 mei) en in het najaar (22 t/m 27 okt.) organiseert Happy Holiday in hotel IJsselvliedt weer gezinsweken voor gezinnen waarvan een, of meerdere, gezinsleden ziek zijn. WEET U GEZINNEN die hiervoor in aanmerking komen. Of zit u als gezin zelf in deze situatie. En denkt u dit zal voor ons een uitkomst zijn. Meld u dan aan, of geeft ons tips.

Voor meer informatie, kijk op www.stichtinghappyholiday.nl.

Telefoon 038-3761218/077-4652211.

2016 05 04 12.39.36

DE STEUN VANUIT DE SAMENLEVING

Steeds meer mensen, bedrijven en instellingen voelen met ons mee. Delen ons doel en willen ons steunen. Wilt U ons ook steunen als bedrijf, fonds of instelling. Naam dan gerust contact met op ons op. Wij komen graag persoonlijk ons verhaal vertellen.

Adres Stichting Happy Holiday
Stationsweg 78
8091 AE Wezep

Mailen Kan natuurlijk ook:

Stichting Roparun sponsort Happy Holiday (6 febr. 2017)roparun

Op 6 februari kregen wij bericht van de Stichting Roparun dat zij dit jaar een behoorlijk aantal gezinnen sponsort om te genieten  van een van een welverdiende vakantie op Hotel IJsselvliedt te Wezep. Voor deze gezinnen is het anders niet mogelijk om op  vakantie te gaan.

Over Roparun: De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij  mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. ook wel een  avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al die jaren is: "Leven toevoegen aan de dagen, waar  vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".De Roparun vindt dit jaar plaats van 3 t/m 5 juni 2017.

Voor meer informatie zie de website https://www.roparun.nl/

roparunlogo