ANBI

Stichting Happy Holiday is door de Belastingdienst als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) aangemerkt. Je mag daarom giften, periodieke schenkingen en eenmalige schenkingen aan onze Stichting als aftrekposten bij je inkomstenbelasting aangeven. Stichting Happy Holiday hoeft zelf geen belasting te betalen over giften, schenkingen en erfenissen; alles wat je ons schenkt komt dus ook daadwerkelijk bij Happy Holiday en daarbij rechtstreeks aan de gezinnen terecht.

Op de website van de Belastingdienst kun je meer informatie vinden over geven aan goede doelen en de fiscale voordelen.

Donaties ANBIContact
Stichting Happy Holiday is bereikbaar:
Correspondentieadres Stationsweg 78, 8091 AE Wezep
Telefoon 0031 (0)38 376 36 97 of 0031 (0)77 465 22 11
Internet www.stichtinghappyholiday.nl
Bankrelatie Rabobank Noord Veluwe
IBAN NL 69 RABO 0307 9938 92
BIC RABONL2U

Kamer van Koophandel
De Stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 64547078.

Fiscaal- en RSIN nummer
De Stichting is bij de belastingdienst bekend onder fiscaalnummer 8557.13.501. Dit is tevens ons Rechtspersoon Samenwerkingsverband Informatie Nummer (RSIN).

roparunlogo